Perfecta injektiot

Perfecta

Ovat turvallisia hyaluronihappoinjektioita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluroni on samaa ainetta kuiin soluissakin on eli on harvinaista, että sille olisi allerginen. Kuitenkin pieni riski on aina olemassa. Perfecthassa on markkinoiden pienin proteiinipitoisuus ja näin ollen pienin allergiariski.

Perfecthassa on ristikkäissidoslinkitys ja sen täyttävä ominaisuus on parempi kuin aikasemmilla menetelmillä. Kesto riippuu ihon aineenvaihdunnasta ja onko hyaluronihappoa laitettu koskaan aikaisemmin. Jos aineenvaihdunta on nopeaa ja ihossa itsessään ei ole hyaluronia, niin silloin ihosolu ottaa hyaluronia hyödykseen ja se lähtee nopeammin pois käsitellyltä alueelta. Kun aluetta on käsitelty useamman kerran hyaluronilla niin tulee se kestämään jatkossa paremmin ja pidemmän aikaa. Jos asiakas tupakoi ja ottaa paljon aurinkoa tai solariumia ja käy säännöllisesti infrapunasaunassa ja eikä hoida ihoaan hyaluronia sisältävillä aineilla, silloin arvioitu kesto on lyhyempi kuin keskivertotapauksissa. Arvioitu kesto aineella on kuitenkin tapauksesta riippuen 6-12kk, joskus joillakin jopa 2-vuotta.
perfecthalla voi täyttää ja muotoilla huulia, nasolabiaalipoimuja, Sibeliuspoimuja otsassa, silmien ympärystän juonteita sekä muotoilla kasvojen piirteitä ja linjoja, kohottaa yleisilmettä koko kasvojen alueella. Injektiomenetelmä perustuu kuitenkin täyttöön ja kohottavaan ominaisuuteen eikä sillä voida saada voimakkaasti roikkuvaa ihoa pois eli siihen tarvitaan kirurgin veistä avuksi. Perfecthan sisältämä hyauluroni ei poista ilmeryppyjä, koska sillä ei ole lihaksia lamaannuttava vaikutus kuten botoxilla on. Näin ollen otsan juonteet voidaan täyttää perfecthalla, mutta ilmeistä johtuvat rypyt saattavat palata jo noin 2-3kk kuluttua. Tosin botox täytyy myös uusia kolmen kuukauden välein. Juonteen pohja nousee ihonpintaan injektioiden jälkeen, joten juonne saattaa näyttää voimakkaamalta. Tähän ihonpinnan tasoittamiseen suositellaan kemiallista kuorintaa.

Saunaan ja jumppaan ei saa mennä samana päivänä käsittelyn jälkeen eikä iholle saa laittaa meikkiä. Kädet on syytä desifioida enne ihon koskettelua.

Seuraavana päivänä voi hyvin jo laittaa meikkiä. Iholle saattaa tulla mustelmia, jotka lähtevät pois noin 1-3 viikon aikana. Ennen käsittelyä olisi hyvä välttää paracetamolia ja asetyylisalisyylihappoa isältävien ärkylääkkeiden käyttöä, koska se lisää verenvuodon taipumusta ja näin ollen lisää mustelmien riskiä. Muista mainita jos käytät verenohennulääkettä kuten maremania, sillä silloin ei saa injektiotaotta. Muista mainita myös jos sinulla on joskus ollut herpes. Jos injektioita laitetaan huuliin, niin silloinherpes saattaa aktivoitua ja olisi hyvä jo muutamaa päivää ennen syödä zovirax kuuri. Jos ihoosi tulee injektioiden jälkeen voimkasta värimuutosta(joka ei johdu mustelmista) tai tulee voimakasta turvotusta, joka johtuu allergisesta reaktiosta, hakeudu lääkäriin. Allergiat ovat todella harvinaisia, mutta on todettu että yksi allerginen tapaus 2000 asiakasta kohden voi esiintyä.

Ketä me olemme

Katariina Hietalahti

CEO, Ripsiteknikko

Hän on kauneudenhoitoalan moniosaaja, jonka palveluihin kuuluu volyymiripsienpidennykset, kulmien microblading, meikit ja kampaukset.

Eveliina Hietamaa

Ripsiteknikko

Eveliinan palveluihin kuuluu volyymiripset ja kulmien microblading.

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Itsenäisyydenkatu 38 A C
28130, Pori

Puhelin ja ajanvaraukset
040935 0305

Sähköposti
katariina.hietalahti@blushbeauty.fi

Blush – Professional Beauty

Kauneudenhoitoa