Mitä on microblading?

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, jossa ihoon tehdään pieniä viiltoja ja luonnollista väripigmenttiä viedään verinahan ylempiin kerroksiin. Toimenpide muistuttaa hieman tatuoimista, mutta sen kesto on huomattavasti lyhyempi. Microblading haalistuu ihotyypistä riippuen noin vuodessa, joten säilyttääksesi tuloksen se kannattaa vahvistaa noin 8-12kk kohdalla.

Microblading tehdään kahdessa osassa. Ensimmäiseen toimenpiteeseen kuuluu kulmien suunnittelu, microblading toimenpide ja jälkihoito-ohjeet. Aikaa kannattaa varata noin 2h. Toimenpide ei satu, mutta voi tuntua ikävältä riippuen ihosi kivunsietokyvystä. Käytämme pintapuudutetta, mikä vie suurimman osan kivusta pois.
Toimenpiteen jälkeen muista pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä saunaa ja uimista pari viikkoa toimenpiteen jälkeen. Myös raskasta hikoilua tulisi välttää noin viikko. Kulmien paraneminen kestää n. 7-10 päivää. Kulmia rasvataan hoitovoiteella säännöllisesti, jotta rupi pysyy pehmeänä. Alkuun iho saattaa hieman punoittaa ja ensimmäisen viikon aikana väri voi jopa tummua, mutta alkaa vaalenemaan paranemisen edetessä. Paranemisen aikana kulmien pieniin haavoihin muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupia ei saa repiä pois ja kulmien turhaa koskettelua tulee välttää.
Vahvistus tehdään aikaisintaan 4 viikon kuluttua toimenpiteestä. Vahvistuskäynnillä täytetään kohdat, joista on haalistunut pigmenttiä enemmän. Ensimmäinen vahvistuskäynti sisältyy aina hintaan.

Ketä me olemme

Katariina Hietalahti

Ripsiteknikko

Katariina on kauneudenhoitoalan moniosaaja, jonka palveluihin kuuluu volyymiripsienpidennykset, kulmien microblading, meikit ja kampaukset.

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Itsenäisyydenkatu 52
28130, Pori
040935 0305

 


Ajanvaraukset

Facebook: Blushfinland
Instagram: Blushfinland

Blush – Professional Beauty

Kauneudenhoitoa