Lisätietoa palveluista

Hieronta

Meillä sinua palvelee koulutettu hieroja Emmi Heinilä. Olen erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen.  Käytän hieronnassani monipuolisesti klassisen hieronnan eri otteita, passiivisia  ja aktiivisia venytyksiä, MET- tekniikkaa ,mobilisoivaa hierontaa ja fasciatekniikoita. Käytän kaikkia tekniikoita hierontahoidoissani, sen mukaan mikä tekniikoiden käyttötarve hoitotapahtuman aikana on.

Hieronta on vanhimpia tunnettuja hoitomuotoja. Hieronnalla voidaan tehokkaasti ja turvallisesti hoitaa rasituksesta ja epäedullisista kehon asennoista johtuvia lihasjännityksiä ja kipuja.

Säännöllinen hieronta on hyvä tapa ylläpitää lihasten ja koko kehon hyvinvointia. Lisäksi hieronta on loistava keino rentoutua kiireiden keskellä, joten hierontaan voi aina tulla myös vain rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Nivelten liikkuvuuden edistäminen

Nivelten liikkuvuutta edistävällä hieronnalla pyritään palauttamaan nivelten syystä tai toisesta rajoittunut luonnollinen liikelaajuus. Nivelten liikelaajuuksien rajoittuneisuus voi johtua monista elämän aikana kehoon vaikuttaneista asioista, kuten esimerkiksi huonosta ryhdistä, työn rasituksista, tapaturmista ja liikuntaharrastuksista. Usein yhteen niveleen kohdistunut vamma vaikuttaa muihinkin niveliin esimerkiksi vaikuttamalla kävelyasentoon.

Milloin hierontaa ei

Hieronta sopii lähes kaikille ihmisille. On kuitenkin olemassa muutamia vasta-aiheita jolloin hierontaa ei voida suorittaa lainkaan tai sitä pitää joissakin määrin mukauttaa. Ehdottomat vasta-aiheet  ovat sairauksia, jolloin hierontaa ei voida suorittaa lainkaan, koska tällöin siitä voi koitua asiakkaalle terveydellistä haittaa.

Mikäli olet epävarma, kysy minulta tai keskustele oman lääkärisi kanssa soveltuuko hieronta sinulle.

Hierontaa estäviä tekijöitä:

Kasvain

Hemofilia

Laskimotukos

Iskeeminen kudos

Reuman aktiivinen tulehdusvaihe

Tarttuvat iho- ja muut taudit (bakteerin, sienen tai viruksen aiheuttamat)

Kuume tai flunssa

Humala, krapula tai päihteiden vaikutuksen alaisena olo

 

Sarjakortit:

Sarjakortti 30 minuuttia  :3*30 min 80,00 €                5*30 min  133,00 €
Sarjakortti 45 minuuttia :3*45 min  100,00 €              5*45 min  167,00 €
Sarjakortti 60 minuuttia :3*60 min 129,00 €               5*60 min  194,00 €
Sarjakortti 90 minuuttia :3*90 min 186,00 €               5* 90 min 309,00 €

Sarjakorttien voimassaoloaika:

3 kerran kortit voimassa 3 kuukautta ostopäivästä lähtien. 5 kerran kortit voimassa  5  kuukautta ostopäivästä lähtien.